Kezdőlap

2013. június 26., szerda

Zöld rakottas sült szalonnával

Kitört a nyári szünet, így a nap nagy részét a 4 gyermekkel együtt töltöm és ez CSODA JÓ!

Teljesen belelazultunk a nyárba, és végre megérkezett a meleg is, úgyhogy az időnk nagy részét a kertben múlatjuk a medence körül. :-)
Enni viszont kell, de mivel sem időm sem kedvem nincs hosszú időt tölteni a tűzhely mellett, ezért jöhetnek a hideg levesek paradicsom, uborka, gyümölcs és társai, valamint ki kell találnom olyan ételeket, amik gyorsan és kevés energiaráfordítással készülnek és még a paleo krítériumainak is megfelelnek... Így született meg ez a finom és szépséges zöldségétel, köretként vagy önálló ételként is megállja a helyét. Lássuk hogyan készül!


Nektek is tetszik?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése